Voor patiënten en zorgverleners

Enterale oplossingen
Kendall is een geweldige atlete en kampioene kunstschaatsen - en allergisch voor bijna alle voedingsmiddelen die je maar kunt bedenken. Toch presteert zij telkens weer op hoog niveau, dankzij de MIC-KEY* voedingssonde.

Enterale oplossingen

Bij patiënten die enteraal gevoed moeten worden, wordt vloeibare voeding (en zo nodig medicatie) toegediend via een sonde die chirurgisch in de maag en/of darm is ingebracht.  Enterale voeding is nodig wanneer het spijsverteringskanaal van een patiënt wel functioneert, maar de patiënt niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en daardoor risico loopt op ondervoeding.

Maar wat als de patiënt een actief leven leidt? De beste keuze is dan een voedingssonde die niet snel losraakt, zodat de patiënt vrijer is in zijn doen en laten, en de sonde makkelijk onder de kleding kan worden verborgen, zoals de HALYARD* MIC-KEY* gastrostomische voedingssonde met laag profiel. MIC-KEY* tubes zijn prima te combineren met een actieve levensstijl.

Delen, leren en groeien

De digitale wereld van MIC*/MIC-KEY* voedingssondes biedt u, via onderstaande links, toegang tot allerlei nuttige informatie. U kunt meer leren over de best practices voor gebruik en verzorging en deze informatie delen.

Website van MIC-KEY* sondes voor gebruikers en zorgverleners

Ontdek de best practices voor gebruik en verzorging, voor gebruikers van enterale voeding en hun zorgverleners.

My MIC-KEY* op Facebook

De Facebook-pagina biedt gebruikers en zorgverleners de kans een-op-een met elkaar te praten en best practices voor gebruik en verzorging met elkaar te delen.