Deze pagina is de centrale bron voor het laatste nieuws over de overname.
Lees deze pagina regelmatig. Nieuwe berichten worden gepubliceerd zodra deze beschikbaar zijn.

 

De overname is voltooid! HALYARD S&IP (Chirurgische oplossingen & Infectiepreventie) maakt nu deel uit van de Owens & Minor-familie. In eerdere berichten kondigden we de verkoop en de verdere acties en planning al aan.

Wat kunt u nu verwachten?

Wij doen er alles aan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit betekent dat u geen ingrijpende veranderingen zult zien.

  • Uw huidige verkoopvertegenwoordiger en klantenservicemedewerkers van Halyard blijven u de uitstekende service bieden die u van ons gewend bent. U kunt dus gewoon blijven werken met uw huidige contactpersonen en bestaande bestelprocessen.
  • U kunt beschikken over dezelfde productkwaliteit en klinische expertise van Halyard.
  • De productcodes blijven gelijk en ook de producten zelf: de verpakking en de naam zullen niet veranderen.

Wat kunt u in de toekomst verwachten?

De overgang vindt plaats in meerdere fasen tussen nu en de loop van 2019. Tijdens deze eerste fase zullen O&M en Halyard voor S&IP hun bedrijfsvoering via gezamenlijke systemen voortzetten en blijft u met ons samenwerken zoals u gewend bent. We brengen u op de hoogte wanneer onze systemen gereed zijn voor gescheiden orderverwerking en informeren u over de aanmaak van nieuwe account- en leveranciersnummers.

Aangezien Owens & Minor ook het merk HALYARD* heeft gekocht, zal het bedrijf voor medische hulpmiddelen naar verwachting aan het begin van de zomer van 2018 een nieuwe naam krijgen. Hierover volgt later meer informatie.

In de komende dagen zult u ook merken dat de capaciteit van Owens & Minor S&IP groter zal worden, dankzij de combinatie van twee vooraanstaande bedrijven.

Lees het volgende bericht zorgvuldig:

 

Hebt u op dit moment nog vragen?

 

Hartelijk dank voor uw loyaliteit en samenwerking.