ONZE MERKBELOFTE – CARE FORWARD*

635X135 Careforward NL

CARE FORWARD* is zowel een overtuiging als een belofte.

Care Forward gaat uit van de overtuiging dat gezondheid een cruciale rol speelt in individuele prestaties en maatschappelijke vooruitgang. Dat gezonde mensen niet alleen langer leven, maar ook een beter leven hebben – en dat ze actiever zijn. Bovendien zullen de investeringen die we nu doen om de zorg te verbeteren, leiden tot een betere en gezondere toekomst.

Care Forward is daarnaast een belofte die wij doen aan de miljoenen mensen die elke dag met onze producten te maken hebben. We streven naar wezenlijk inzicht in hun behoeften en willen dat inzicht benutten om mensen te helpen gezond te blijven – en als ze dat niet zijn, om ze zo snel en comfortabel mogelijk weer gezond te maken. Bovendien willen we de sector verbeteren, net zoals we ernaar streven onszelf te verbeteren – zodat we wereldwijd een positieve bijdrage kunnen leveren aan de toegang tot, en kwaliteit en consistentie van zorg voor ieder individu en elke gemeenschap.

Zorg heeft voor ons altijd op de eerste plaats gestaan. Maar zorg moet zich ook blijven ontwikkelen. Vanaf nu gaan we verder als Halyard, en leveren we een bijdrage aan de verbetering van de gezondheid en optimalisering van de gezondheidszorg, voor onze patiënten, onze klanten en de maatschappij in het algemeen.

Omdat we geloven dat het mogelijk is een wereld te realiseren met een betere gezondheid en gezondheidszorg voor iedereen.

Halyard. Care Forward.