Met het One-Stop Partner portfolio kunnen wij een complete oplossing bieden voor uw CSA

door superieure bescherming, transport- en opslagsystemen, alsmede uitstekende service en training voor u te verzorgen.

Als CSA-medewerker moet bescherming voor uzelf en uw team een prioriteit zijn die mogelijk wordt gemaakt door de nieuwste, meest innovatieve materialen.

Daarom is O&M Halyard toegewijd aan het leveren van een volledig assortiment infectiepreventieoplossingen voor eenmalig gebruik die helpen in te dammen Halyard heeft alle innovatieve materialen die u nodig hebt om uzelf en uw patiënten te beschermen.

Wilt u ervaren hoe u en uw patiënten kunnen profiteren van nieuwe HALYARD* CSA-producten? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u een proefpakket toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Adres*
Ik wil graag ontvangen:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De nieuwe paarse standaard voor bescherming

Paars staat voor bescherming – dit heeft HALYARD eens te meer bewezen met de introductie van de PURPLE NITRILE* MAX, het nieuwste product in ons assortiment onderzoekshandschoenen voor eenmalig gebruik, dat speciaal is ontworpen om CSA-medewerkers de extra bescherming te geven die ze nodig hebben. PURPLE NITRILE* MAX is duurzaam, gemakkelijk aan en uit te trekken en biedt ook verschillende belangrijke veiligheidskenmerken, zoals een verlengde manchet van 400 mm, meer gewicht, dikkere vingertoppen en volledig geruwde vingertoppen en handpalm. Met PURPLE NITRILE* MAX krijgen CSA-medewerkers de bescherming die ze nodig hebben in hun dagelijkse werk.

Gezichtsbeschermkappen die bescherming en comfort bieden

HALYARD*-gezichtsschermen hebben nu een brede elastische hoofdband die het scherm comfortabel op zijn plaats houdt. De schuimrubber band aan
de voorzijde en het condensvrije heldere scherm zorgen voor bescherming en optimaal zicht.

Vertrouwen dat u kunt zien

QUICK CHECK* ontwerp met twee contrasterende lagen – doorschijnend en ondoorzichtig – die aan elkaar zijn gehecht, helpen tijd te besparen bij het inspecteren van trays.

Quick Check-sterilisatieverpakkingsmateriaal heeft een balans van eigenschappen die samenwerken om te helpen bij ideale verpakking prestaties. Het resultaat is vertrouwen dat u kunt zien, waardoor u tijd en geld bespaart en patiënten beschermt tegen infectie.

  • Tot 99,9% bacteriële filtratie-efficiëntie via POWERGUARD*-technologie
  • DAISY DESIGN*-bindingspatroon helpt bij de sterkte, biedt slijtvastheid en zorgt voor optimale penetratie en evacuatie van het sterilisatiemiddel
  • Productieproces produceert superieure sterkte in beide richtingen
  • Weinig pluis, gemeten met de Gelbo Lint Test

Betrouwbaar ontwerp - Eenvoudige oplossing!

HALYARD* SMART-FOLD* sterilisatieverpakkingsmateriaal is speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Het slagvaste materiaal en de drielaagse versteviging beschermen uw zwaarste trays en geleende sets tegen scheuren en snijden tijdens het hanteren.

POWERGUARD* technologie

HALYARD*-sterilisatieverpakkingsmateriaal wordt behandeld met POWERGUARD*-technologie, die plaatselijke elektrische ladingen aanbrengt op het SMS-sterilisatieverpakkingsmateriaal. Deze plaatselijke ladingen verbeteren de filtratie-efficiëntie van gesuspendeerde deeltjes van het HALYARD*-sterilisatieverpakkingsmateriaal, zoals gemeten met de BFE-test (bacteriële filtratie-efficiëntie). Zelfs na sterilisatie, hantering en opslag behoudt de POWERGUARD*-behandeling dit unieke vermogen om bacteriën te vangen en vast te houden.

Vraag uw One-Stop Partner Brochure aan

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
E-mail(Vereist)