HALYARD* PUREZERO* CLEANROOM NITRILE GLOVES

 Cleanroom 0723

BEPERK UW CLEANROOM-RISICO

Handschoenen spelen een belangrijke rol bij het beschermen van medewerkers, maar ook van producten en processen. Bovendien is betrouwbare levering nodig om onderbreking van werkzaamheden te voorkomen. Om die reden bieden wij u HALYARD* PUREZERO* cleanroomhandschoenen.

PUREZERO*cleanroomhandschoenen zijn perfect voor omgang met delicate apparatuur in micro-elektronica- en halfgeleidertoepassingen en optische, farmaceutische en medische hulpmiddelentoepassingen. Deze handschoenen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de strikte eisen van het gebruik in cleanrooms.

Zoals de naam al impliceert, zijn de nieuwe PUREZERO*handschoenen ontworpen om aan de normen te voldoen, zodat u in staat bent om:

 • gebruikscomfort en - bescherming te maximaliseren
 • productverontreiniging te minimaliseren
 • de logistieke toevoerketen te garanderen

Comfort Contaimination Supply Chain

 

GEBRUIKERSCOMFORT EN -BESCHERMING

Cleanroom - User ComfortHet versnellervrije 1 materiaal van PUREZERO * nitrile cleanroom handschoenen biedt de ideale oplossing. Het vermindert het risico op allergische reacties en huidirritaties die samenhangen met versnellerchemicaliën in andere nitrile handschoenen. Hierdoor zijn PUREZERO* handschoenen comfortabel in gebruik, en kunnen gebruikers hun focus richten op hun moeilijke werk in plaats van op hun handschoenen.

PUREZERO* nitrile cleanroomhandschoenen bieden gebruikers effectieve barrièrebescherming tegen chemische spatten, micro-organismen en verontreiniging.

Onze cleanroomhandschoenen zijn gecertificeerd als PBM, categorie III volgens de richtlijn (EU) 2016/425. De toepasselijke normen zijn:

 • EN ISO 374-1:2016 Type C (K) – gevaarlijke chemicaliën en micro-organismen
 • EN ISO 374-2:2019 gevaarlijke chemicaliën en micro-organismen
 • EN 374-4:2019 weerstand tegen afbraak door chemicaliën
 • EN ISO 374-5:2016 bescherming tegen micro-organismen en virussen
 • EN 420:2003 +A1:2009 algemene eisen voor beschermende handschoenen
 • EN 16523-1:2015+A1:2018 permeatie door chemicaliën
 • ISO 16604:2004 contact met bloed en lichaamsvloeistoffen

 

1 Niet samengesteld met deze veelgebruikte vulkaniserende chemicaliën: zwavel, thiuramen, thiazoles, guanidines en carbamaten.

 

PRODUCTVERONTREINIGING

Online DocumentationDe consistente kwaliteit van PUREZERO* cleanroom handschoenen, garandeert lage deeltjes- en endotoxineniveaus. HALYARD* PUREZERO* handschoenen worden vervaardigd en verpakt op onze ISO 9001- en ISO 13485-gecertificeerde faciliteit in geavanceerde cleanrooms en worden aanbevolen voor cleanrooms van ISO-klasse 3 en hoger. Onze handschoenen zijn schoon verwerkt (herhaaldelijk gespoeld in gede-ioniseerd water) om een consistent laag gehalte aan deeltjes, extraheerbare ionen en endotoxinen te garanderen.

 • Lage deeltjesniveaus (max. 950 > 0,5 µm/cm² voor witte handschoenen, max. 1200 > 0,5 µm/cm² voor blauwe handschoenen)
 • Sterility Assurance Level (SAL; steriliteitsborgingsniveau) van 10-6 en een endotoxinegehalte van maximaal 20 eenheden/paar
 • AQL van 1,5 (afwezigheid van gaten)
 • Dubbele zak, plus inlegvel in doos


U kunt vertrouwen op consistente kwaliteit, met analysecertificaten (CoA) en bestralingscertificaten (COI) die voor elke productiebatch gemakkelijk online toegankelijk zijn. Er is ook een EG-conformiteitsverklaring beschikbaar, waaruit blijkt dat aan de toepasselijke voorschriften en normen is voldaan; deze documenten kunt u inzien op halyardhealth.info/cleanroom.

 

VERSTORINGEN IN DE LOGISTIEKE KETEN

Non Sterile Packaging CleanroomPUREZERO*Cleanroomhandschoenen waarborgen betrouwbare levering, voldoen aan de voorschriften en bieden consistente kwaliteit.

HALYARD* is al ruim 20 jaar toonaangevend producent van private label cleanroomhandschoenen vanaf onze Safeskin Medical & Scientific (Thailand) Ltd. productielocatie, die ISO 9001- en ISO 13485-gecertificeerd is.

We beheren de materialen en het ontwerp, en volgen hierbij de strenge kwaliteitsnormen en productspecificaties op onze eigen locaties, met onze eigen medewerkers. Het kwaliteits- en steriliteitsniveau wordt gegarandeerd door het feit dat alle grondstoffen en componenten herleidbaar zijn naar hun originele leverancier. En met onze mondiale productcodes kunt u één code/SKU van HALYARD* wereldwijd gebruiken op al uw productielocaties.

Cleanroom -Supply Chain

Van grondstoffen tot distributie – wij hebben volledige controle over onze wereldwijde logistieke keten.

Call To Action NL

TECHNISCHE DOCUMENTATIE