Mogen Halyard N95 maskers gerecycleerd worden?

Halyard antwoordt

HALYARD N95 Deeltjesfilter AdemhalingsapparaatHALYARD* N95 ademhalingstoestellen zijn gelabeld als voor eenmalig gebruik. De beademingsapparatuur is ontworpen voor eenmalig gebruik en moet worden verwijderd en weggegooid na het verlaten van de kamer of de verzorgingsruimte van de patiënt en het sluiten van de deur.

V: Bevatten O&M N95's cellulose?

A: Nee, O&M HALYARD* N95 chirurgische ademhalingsmaskers bevatten geen cellulose. Als uw vraag betrekking heeft op hergebruik of reiniging van N95 ademhalingstoestellen, dan zijn onze N95’s niet ontworpen om hergebruikt of gereinigd te worden.

V: Kan ik een HALYARD* N95 beademingsapparaat hergebruiken?

A: Nee. HALYARD* N95 ademhalingstoestellen zijn gelabeld als voor eenmalig gebruik. De beademingsapparatuur is ontworpen voor eenmalig gebruik en moet worden verwijderd en weggegooid na het verlaten van de kamer of de verzorgingsruimte van de patiënt en het sluiten van de deur. Het is ons bekend dat de CDC een leidraad heeft gepubliceerd waarin praktijken worden aanbevolen voor langdurig gebruik en beperkt hergebruik van door het NIOSH gecertificeerde N95-filterende gelaatsstukmaskers (algemeen “N95-maskers” genoemd). De aanbevelingen zijn bedoeld voor professionals die programma’s voor ademhalingsbescherming in zorginstellingen beheren om gezondheidswerkers te beschermen tegen werkgerelateerde risico’s van blootstelling aan besmettelijke ademhalingsziekten.

V: Kan ik een HALYARD* N95 masker schoonmaken?

A: Nee. HALYARD* N95 ademhalingsmaskers zijn gelabeld als voor eenmalig gebruik. De ademhalingstoestellen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en mogen niet opnieuw worden verwerkt (gereinigd, gedesinfecteerd/gesteriliseerd).

Verwant artikel

Categories:

Gezichtsmaskers